Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 жовтня 2022

Гумористична допомога в Ужгороді

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр
м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 12

Про подію

"Вікові обеження: 18+. Вхід тільки за наявності паспорта

Комедійне шоу «Гумористична Допомога» створено на початку травня Школою Імпровізації Кляцкіних, яка є тренером телевізійної Ліги Сміху з Імпровізації

Це комедійне шоу в якому ми поєднали дві течії американських форматів гумору - Improv & StandUp.

5 відомих коміків виступають у жанрі Комедійної Імпровізації з трьома блоками, які перемежувуються трьома виступами коміків зі Стендапом.

Формат передбачає кожене шоу з іншим складом акторів. Так кожен виступ стає ще більш неповторним, як по форматах імпровізації, так і по складу учасників.

В нашому шоу вже виступали такі відомі коміки:

Ігор Ласточкін, Василь Байдак, Андрій Рибак, Дмитро Сєрков, Вова Шумко, Ірина Гатун, Ірина Сопонару, Влад Шевченко, Роман Міщеряков, Костя Трембовецький, Роман Щербан, Альберт Лалаян, Ілля Дерменжи, Діма Сидоров, Свєта Немонежина, Володимир Остапчук, Свят Загайкевич, Андрій Євстігнєєв, Сергій Дорошенко, та багато інших.

Щоразу на шоу ми запрошуємо представників різних благодійних фондів, неприбуткових громадських організацій, волонтерських центрів для того, щоб збирати на потреби наших воїнів, які вони задовольняють та знайомити людей із героями, що з першого дня війни одягають, лікують, возять та забезпечують іншими необхідностями захисників."

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код