Категорії Інформація
Каси Додати подію
ХРИСТИНА СОЛОВІЙ
11 березня 2024

ХРИСТИНА СОЛОВІЙ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Закарпатський обласний український музично-драматичний театр
м. Ужгород, вул. Л. Толстого, 12
Христина Соловій
Христина Соловій
19 березня, 18:30 Хмельницький 290-590 грн Купити

Про подію

Христина Соловій в Ужгороді з концертом національної солідарності в рамках туру «Українська лють»

Христина Соловій на прохання прихильників розпочинає серію концертів Україною.

Співоча пташка української русофобії, не відкладаючи життя на потім «після перемоги», вирішує повернути українському місту спрагле культурне життя.

Завдяки українським захисникам 14 березня в Ужгороді у приміщенні Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру відбудеться єднання українців в українській пісні.

Співаємо разом хіти воєнного часу «Українська лють», «Я твоя зброя» та вже золоті шлягери співачки «Тримай», «Хто як не ти» та інші. «Я їду з концертами Україною - бо це моя справа артистки, мій культурний фронт. У турі я хочу заробити кошти, щоб передати їх на потреби армії. Спочатку я хочу довести, що вже зараз завдяки українським захисникам українська культура може і буде відбуватись в Україні. Навіть під час війни.

І жодна русня цьому не зможе завадити. А після і завдяки туру я хочу віддячити українській армії за можливість бути українською артисткою в Україні.»

Важливо! В разі виникнення повітряної тривоги всі глядачі мають пройти в укриття, розташоване у будівлі Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру. У цьому вам допоможуть працівники локаціі та організатори подіі. У разі якщо тривога триватиме не більше години, після її відміни концерт продовжиться у звичному режимі. Якщо тривога триватиме понад годину, ми спробуємо закінчити концерт акустичним виступом в укритті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код