Категорії Інформація
Каси Додати подію
LUMOS Orchestra
07 березня 2020

LUMOS Orchestra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Мукачівський драматичний театр
м. Мукачево, площа Миру, 1

Про подію

Легенди, казки та оповідання про кохання — одні з найстаріших історій на Землі. Адже яка ще сила може долати будь-які випробування, прокльони, дарувати життя і рятувати світи?

Розповідати буде свою власну Легенду про кохання романтичною мовою — мовою музики — 8 березня в Закарпатському драмтеатрі відомий і улюблений публікою симфонічний оркестр LUMOS Orchestra. Кажуть, що це буде вечір надзвичайно зворушливий і неймовірно романтичний. Добірка музики цього концерту проверенна часом і нашими серцями. Класика, відома і улюблена кожним: «Ла Ла Ленд», «Титанік», «Форест Гамп», «Вічне сяйво чистого розуму», «Великий Гетсбі», «Мулен Руж», «Форма Води», «007 Координати «Скайфолл», «Віднесені вітром», «500 днів літа», «Красуня і чудовисько», «Легенда про піаніста», «Чужинка», «Охоронець"і багато іншого.

LUMOS Orchestra (ex-Cantabile Orchestra) — перший український симфонічний оркестр, який виконує музику до кінофільмів, серіалів, мульфильмов і відеоігор ще з 2010 року. Музиканти гастролюють за кордоном і виступають перед голлівудськими зірками. В репертуарі колективу понад 600 різних саундтреків, великі тематичні концерти до «Володар перснів», «Гаррі Поттеру», «Зоряним Війнам», «Доктору Хто», мультфільмів студії Disney. Кожен проект колективу — це завжди більше, ніж просто концерт. LUMOS Orchestra створює сюжетні видовища, з’єднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів, завжди збирають повні зали шанувальників і залишають після себе неймовірні емоції і враження.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код